lördag 26 november 2011

Vecka 47

Denna vecka skulle mina spanskakunskaper ha finslipas. Tyvärr har det inte blivit så. Jag har legat i sängen med feber och bara kunnat vara i skolan en enda dag. Det gör att jag fortfarande bara känner presens av verben. Jag är riktigt sugen på att lära mig dåtid och framtid, men det får tyvärr vänta.

I onsdags besökte jag en doktor, men är inte helt nöjd med resultatet. Kommunikationen fungerade inte. Jag kom dit med 39 graders feber, och fick alvedon och vad som visade sig vara allergimedicin. Jag misstänker att han inte uppfattade att jag hade feber, och trodde att mina glansiga ögon berodde på allergi.

Lyckligtvis är febern nu på nedgång. Dessutom har jag fått fint besök. Istället för att fira Thanksgiving i USA genom att äta kalkon har Magnus valt att komma hit och äta fisk. Det var en ganska festlig restaurang vi besökte igår. De hade inte en skylt. Men den var välbesökt, så vi chansade. De kunde engelska och maten var bra, så det var en lyckad chansning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar