torsdag 3 november 2011

Nästan på väg

Jag lämnade mitt hem igår eftermiddag, så man kan säga att jag är på väg. Nu är jag iofs hemma hos mamma, så det räknas nog inte som att jag börjat en äventyrsresa. 

Värt att notera, men förhoppningsvis inte tongivande, är att jag missade min första transport, bussen till tågstationen i Lund. Bussen var antingen fjorton minuter sen eller en minut för tidig. Jag hade gott om tid att hinna med stockholmståget ändå, så ingen skada skedd.

Framme i Älvsjö vid älvsjörondellen tog det 65 sekunder från knapptryckning till grön gubbe. Detta trots att det var sent på kvällen och knappt fanns några bilar. Skandal! På min tid tog det 30 sekunder. Hade jag behövt vänta 65 sekunder varje morgon hade jag missat väldigt många bussar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar