fredag 11 november 2011

Promenad i Quito

Igår såg jag mig omkring i Quito. Jag började med att gå till Itchimbiaparken, som ligger på en höjd med utsikt över staden. Det var ganska ansträngande att ta sig dit. Rent allmänt får man väldigt bra benmuskler av att promenera i Quito, då det ligger i en dal och det är backar åt alla håll. 

Att det är lutning överallt ställer till det för dem som spelar fotboll. Själva planen är förstås i våg, men så fort bollen kommer utanför är den förlorad. Två gånger under gårdagens promenader kom det en boll studsandes emot mig. Det första lyckades jag rädda, men den andra gången studsade bollen snett på ett trappsteg så jag kom inte åt den. Jag fortsatte promenera och låtsades att det regnade när bollen for vidare och satte igång ett billarm längs vägen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar