tisdag 13 december 2011

Mer spanskastudier

Spanish Institute of Cuenca

Efter att ha slappat i djungeln och på stranden är det nu dags att ta tag i spanskan igen. Efter att ha googlat och läst i lonely planet gav jag mig ut på en promenad och försökte hitta adresserna jag skrivit upp.

Först kom jag till en engelsk bokaffär, full med amerikanska pensionärer. Det verkar vara gott om sådana här. Både vid middagen igår på ett billigt colombianskt ställe och vid frukosten i hotellets kafeteria satt jag omgiven av dem. Jag måste ha hamnat i ett stim.

Nästa ställe hittade jag adressen till, men det fanns inga skyltar på huset. Antingen hade de flyttat eller så måste det ha varit gömt på baksidan. Utan smartphone är det svårt att dubbelkolla adresser, så jag gick vidare.

Det tredje stället, Spanish Institute of Cuenca, hade skylt, och de var väldigt effektiva. En kvart efter att jag knackat på var formulären ifyllda. I eftermiddag är första lektionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar