fredag 2 december 2011

Baños

Trots/Pga alla festligheter i Quito har jag lämnat staden. Tre veckor räcker. I stället har jag tagit mig till Baños, som ligger en bit söderut. Det var inte helt självklart att jag skulle åka hit, då Tungurahua, en vulkan i närheten, hade ett utbrott häromdagen. Vi får hoppas att det inte var upptakten till större utbrott.

Ett vattenfall!
Jag har checkat in på Hostel Transilvania. Namnet låter inget vidare, men det har sagts att frukosten är väldigt bra här. Utsikten från rummet är också rätt schysst.


Bussresan hit tog lite drygt 3.5 timmar. Trots att jag hade väskan hos mig hela tiden måste den ha skavt mot något vasst vid något tillfälle, så nu är min nya fina väska inte ny och fin längre. Elände! Hoppas silvertejp funkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar