söndag 4 mars 2012

Diverse från La Paz

Nu är jag i Sucre och har ganska dålig internetuppkoppling. Jag använder för det mesta min yuppienalle med kontantkort. För tre bolivianos (lika mycket i kronor) får man surfa 300 MB. Det vore en bra deal, om det inte vore för att de har andra 3g-frekvenser här som inte funkar med min telefon, så jag kommer bra upp i gsm-hastigheter. Moderna hemsidor fungerar väldigt dåligt med dålig uppkoppling. "Gsm i bolivia" verkar inte vara ett testfall de stora internetbolagen använder sig av.

Detta är en anledning till att dessa blandade La Paz-foton kommer lite sent. Jag vill använda dem för att ge en lite mer balanserad bild. La Paz är mer än regn och vattenkrig.La Paz är salteñas. Det är som en pirog gjord med ganska söt deg, fylld med kött eller kyckling. För fem kronor får man två stycken, vilket blir en lätt lunch. Billigare än korv på ikea!Staty "försvararen av Bolivas kust". Men han kan inte gjort ett särskilt bra jobb, då Chile krigat till sig hela kusten.

Ytterligare lite vattenkrig.


Hostellet var omringat av frisörer som blev alldeles till sig var gång de fick se mitt hår och skägg. Kul första gången, men ganska tröttsamt i längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar