måndag 24 oktober 2011

Lillrygga


Det svåraste med att backpacka är att välja väska. Jag vet det både från egna erfarenheter* och från vad folk skriver på nätet. Det finns en inbyggd omöjlighet i att man vill ha med sig så mycket som möjligt samtidigt som man inte vill att det ska bli tungt och klumpigt.

För att kunna skjuta upp inköpet av primärväskan lite till, men ändå känna att jag gör framsteg i mina förberedelser, köpte jag en sekundärväska. Det blev en Flyweight Pack från Northface. Fördelen med denna lilla ryggsäck är att ifall man inte vill ha den längre kan man vika den ut-och-in till ett litet knyte som knappt tar någon plats alls.
Min plan är att ha den som handbaggage på flyget, och sedan vika ihop den och lägga den i den större väskan.


Tillägg 2011-10-29:
Jag köpte lillryggan i affären SÄCK i Malmö. När jag handlade kostade den 195 kr, men nu har den gått upp en femtilapp.


*Jag har ju inte kommit iväg än. Det är mycket möjligt att något annat visar sig ytterligare ännu svårare när man väl lämnat sitt hem.

2 kommentarer:

 1. Your ideas intrigue me, may I subscribe to your newsletter?

  SvaraRadera
 2. Javisst, David, visst får du det! Du har tre alternativ:
  1, Prenumerera på rss-flödet.
  2, Kolla in det som står under "Bloggintresserade" i högerspalten. Jag vet inte vad det är, men det verkar lovande.
  3, Jag kan skicka ett email var gång jag skrivit ett inlägg.

  SvaraRadera